Ingen sommar utan...

Ingen sommar utan...

...mina pillisar! Älskar dom, har hur många som helst, typ 10st likadana. Jag brukar köpa rätt billiga så det inte gör nåt om man super bort dem, eller sätter sig på dem (har hänt antal gånger) vad dom nu ska i ändan på mig & göra! =) Svarta, gråa, vita, guldiga, silvriga...i love dem! Inget ser mer rock´nroll ut än ett par pillisar på snoken. Satsa dock på ett par billiga...inte som dom på bilden jag fick tag i....dom va dyra dom! Nu är ju sommarn här så på me pilotisarna i& ut solen!

Finaste armbandet...

Finaste armbandet...

...HAR GÅTT SÖNDER! Åh, jag blir så lessen. Det är mitt bästaste & nu är det  trasigt. Måste köpa  nytt...det är ifrån innersoul & finns på deras hemsida, men ibland säljer Hollywood dem oxå.

Hanky Panky...

Hanky Panky...

...trosor fick jag av min kille idag! Blev såå glad, skönaste trosorna ever! Och så är dom ju hur söta som helst oxå!

Godisring!

Godisring!
Ja, jag vet jag ska hoppa i säng, men jag fastnade på HM. Och jag var bara tvungen & visa den här ringen, den ser ju ut som godis. Bäst & passa sig för & ha den på fingret, jag skulle kunna svälja den hel om jag såg den! hihi

illustration av sommarens look...

illustration av sommarens look...

...ifrån HM. Så snyggt ritat! Så vill jag se ut i sommar. Pax för hon med rosa!

Eller rosa kanske...

Eller rosa kanske...

...ifrån Sugar shoes. Hm...får nog fundera lite. Måste i säng, har en grymt tung dag framför mig på jobbet imorrn...jag längar faktiskt redan tills den är slut. Värdelöst & vara inne hela dagen när det ska bli sånt fint väder. Men ska ta igen det på lördag, för jag har ledig helg! Nattinatti*

Sköna stövlar...

Sköna stövlar...

...behöver jag till sommarens festivaler. Rätt softa & glida omkring i tillsammans med ett par korta shorts, ett linne & en mysig kofta på kvällen. Dessa är söta, ifrån asos.com, kanske blir dom...

Toni & Guy i håret...

Toni & Guy i håret...

...luktar så gott, är grymt bra & så är dom rosa flaskorna så fina i badrumshyllan!
Har haft en tok hysterisk & väldigt lååång dag på jobbet.
Och nu har jag äntligen kommit hem, tvättat håret & krypit upp i soffan med datorn.
Ska hoppa i säng snart för jag ska vara på jobbet igen om sju timmar...suck.

Ny design på min blogg...

...fin va?!  Tack Sannah, du e grym! Om du oxå vill ha en så kika in på hennes sida & tävla. Tryck på hennes logga under min visnings bild. I love mine!

Sommarklänning...

Sommarklänning...

... Nikita Carambola Dress från Gulan Store, känns som en perfect dress att softa i heta sommar dagar. Så den står på min önskelista. Det är rätt många fina prylar på den där listan nu...men önska kan man ju alltid.
 

Mys på terassen....

Ljuslykta...

Har gjort lite mys på terassen...köpt en as söt ljuslykta. Och min rosa vattenkanna...loves it!

My tattoo!

My tattoo!

Måste ju visa min fina tatuering jag har gjort på handleden. Det står la familia & det är en stjärna för mamma, en för pappa & en för min syster. Gjorde ont som fan, fast jag har redan börjat fundera över nästa.... =)

In love...

In love...

...in my car! Var ute & åkte en sväng i solnedgången. Var tvungen & stanna till & ta ett raggarfoto i solen! hihi  Åh, såå tuff den är!


My ride!

My ride!


Idag fick jag min nya bil! Såå kul & såå glad! Det är en Skoda Octavia, fast min as gulliga kille har styrt upp den, så nu är den grym. Visst är den lovley?

Tuffaste longboarden!

Tuffaste longboarden!

Skulle vara bra soft att glida omkring på denna i sommar...såå fin!  Och billig var den oxå 1799:- på On Board, Lush "Makonga" - Lush Longboards.

Lovley pants!

Grymma byxor!

Ser inte dessa helt as sköna ut! Jag vill ha dem att mysa i sommarens sena kvällar & tidiga mornar. Dom är ifrån Nikita på Junkyard.se

*

*

Crazy dudes!

Grillkväll...

Grillkväll...

....på min terass, jag, syrran & våra guys. Det blev lite vin & en hel del vattenpipa. Här är det lite dukat...
Bjusar på några fler bilder ifrån våran mysiga men jäkligt kalla kväll...

*

573903-24

The food...

*

573903-23

Syrran röker vattenpipa...

*

573903-21

Det var bra kallt ute...

Så här ser dom ut...

Så här ser dom ut...

...mina käraste prylar! Allt i underbart rosa! För rosa är ju sååå surf! haha Men va fan blir bilderna så mörka för! Nån galen inställning på min fina rosa kamera som ju inte kunde komma med på bild, bajs.

Kan inte låta bli...

Kan inte låta bli...

...så jäkla cool! I´m falling in love in...this bikies!

Bug Run i Mantorp!

Bug Run i Mantorp!

Jag glömde ju Bug Run i Mantorp 6-8 Juni! Kanske inte så många av er girlies som vet vad det är, men jag & syrran hakade på grabbarna förra året & det var grymt! En massa as coola surfbussar att kolla in! Och dessutom en tre dagars fest med öltält, uppträdanden & tävlingar! Alla tältar & det kommer folk ifrån hela Norden och så klart en massa galna tyskar. Men kanske det bästa av allt...GALETmycket snygga dudes! Kommer ni förbi?

See you there!

Visby v.29 here we come!

Visby here we come!

Jag & syrran på Kallis!
Shit va kul de ska bli! Satt & kolla igenom min kalendern & jäklar vad den är fullproppad! Såå himmla kul, jag älskar när det händer nåt kul varje helg! Visby v.29 är självklart! Jag har varit där i 6år i rad eller är det 7år? Jaja, en riktig veteran är man iallafall!

Sen får vi ju inte glömma Syrrans 25års fest den 14juni! Midsommar helgen efter! Och helgen efter den bär det upp till Rättvik med hela gänget för fett me festande!

Ni ser det är ju helt CRAZY! =)
Släng in en kommentar om vad ni ska göra i sommar! Ses vi i Visby kanske?

Överlever?

Överlever?

Kommer jag att lyckas denna gång? Har köpt finaste blomman, som nu står i mitt vardagrums fönster & nu jäklar ska den hålla sig så här fin...ett tag i allafall! I just LOVE den fina färgen! Har ni nåt tips på hur man håller den a live? Jag har köpt växtnäring iallafall....

Hästskötare!

Har ju varit det än gång i tiden. Åt Evelina "Lina", en fet aggresiv shetlandsponny med bara ett öga. Tidiga mornar. Frysna händer. Bajslukt. Blåmärken efter att ha blivit avkastad. MEN jag älskade det! Funderar på att ta upp det igen. Hästar är fina. Mysigt att rida ut i skogen, speciellt en solig dag. Man får grymma muskler. Skönt att gå och fixa för sig själv i stallet med radion på i bakgrunden. Kul att hästen till slut ger upp och slutar kasta av dig. Närkontakten när man borstar & ryktar. Ja, det väger upp det jobbiga. Hade glömt att jag var en hästtjej....

...ute på landet igår, hos föräldrarna. Hade mysdag med mamma. Det är skönt att komma ut ibland. Promenera ut i skogen i typ två timmar. Helt slut när vi kom tillbaka! Bra kondis där! Lekte lite med hunden, rolig hund. Åkte också och handlade mjölk med min shopoholic till mamma, villket slutade med en hel vagn full av grejer. Det är ifrån henne jag har fått mitt underbara sinne för ekonomi och "jag ska bar handla lite till"! Så brukar det alltid bli när man "bara" ska handla mjölk. Fick en kasse med mat jag med! Tack, tack tack! Ekade bra tomt i vårt kylskåp hemma!

Nu ska jag till jobbet & drömma att jag mockar skit.... HEY så länge!


ledig...

...idag. Skönt. Har surfat halva dagen nu, dags för en promenad. Hade ju kunnat tagit en skön ride på cykeln istället...om jag hade haft nån! Fan.

Hey.

Så jäkla grym!

Så jäkla grym!

Den här vill jag glida omkring på i sommar! Vill haaa!

Kolla in misery boutigue

Kolla in misery boutigue

Grymma paintings!

Hollywood...

...jag & my darling kollade in sommar nyheterna på Hollywood. Min polare Wirvla jobbade & hon var i full gång med att hänga upp alla heta sommar prylar!
Vi hängde där så länge att vi hann....try all cool stuff, dricka chai latte, hälsa på on board som ligger alldeles bredvid, fall in love i en rosa surfbräda ifrån Nord och pröva dom nya longboardsen genom gallerian!
Så pratade vi om nya skate eventet den 16 juni vid rampen! Det kommer att komma proffsåkare, bli tävlingar & grillning. Ni kommer väl & kollar in alla snygga dudes?!
Visst det kommer ju säkert vara mycket små kids, men det är ju grymt kul & se dem åka oxå!


VILL HA!

VILL HA!

Måste försöka spara ihop kossing till en sån här snygg videokamera, tänk & ha den i sommar...villka minnen...

Passfodral

Passfodral

Ett måste på resorna i sommar! Jag beställde hem den ifrån goplanetgo, tog bara några dagar att få hem & den är toppen fin!

Termos

Termos

På sommaren blir det a lot of picknick & travel, då passar ju en termos som denna perfekt!
Köpte den från Mique förra året, den får hänga med i sommar oxå. Den är ju så fin!

Finast på stranden!

Finast på stranden!

Badlakan ifrån ripcurl! Vill ha!

Hon hade fotringar som ingen kunde ha....

Hon hade fotringar som ingen kunnde ha....

...och hon dansa, dansa som Buddy Holly!

Fotband

Fotband

Alltid! Har jämt nåt på mig sommar som vinter. Men på sommaren blir det många fler! Innersoul.

En blomma i håret

En blomma i håret

Är såå fint, specellt i ett rufsigt, solblekt hår på stranden!

Guitar pick

Plektrum

Om jag lär mig spela gitarr nångång (villket jag hoppas) så ska jag absolut ha ett sånt här sött plekrum! Innersoul.

Snyggt.

Snyggt.
Från innersoul.

Sötaste armbandet

Sötaste armbandet

Såå fint! Köpte det på Hollywood för 100kr. Kommer ifrån innersoul.

Min pojkvän

Min pojkvän

This is a real söt surfer dude!
My vardagsrum i bakgrunden...

Pilotbrillor

Pilotbrillor

Pilotbrillorna som Glenn har på sig är ifrån Statiol & är sommarens måste!

surfgirl

in a diffrent kind of way

fashion. party. music. travel.

Surf´s up dude!

RSS 2.0